Notícies

17/05/2022

Els alumnes de 6è de Primària visiten les Mines de Gavà

Els alumnes de 6è han fet una visita a les Mines de Gavà on han realitzat un taller d'exploradors i posteriorment han visitat les Mines de Gavà. Aquí teniu les fotos de la jornada.


11/05/2022

Els alumnes de 4t de Primària visiten Món Benet

Els alumnes de 4t han fet una visita al Monestir de Sant Benet i han participat a un taller de cuina on han elaborat el seu propi pa i salses per a ells. 


09/05/2022

Els alumnes premiats del Col·legi Closa a "la Copa Barcelona 92" de Natació

La competició és la Copa Barcelona 92, i els premiats són de les categories Infantil, (Marta), Cadet (Olivia i Isis) i Juvenil (Julen). 


05/05/2022

Els alumnes de 5è de Primària visiten Puigreig

Els alumnes de 5è han fet una visita a un Castell que hi ha a Puigreig on han conegut com vivien els templers i han pogut jugar a diversos jocs. S'ho han passat d'allò més bé!


27/03/2022

Els alumnes de Batxillerat reben una Jornada d'Orientació Professional

Els alumnes de Batxillerat han rebut una jornada d'orientació professional de cara al seu futur i a les diverses opcions que poden triar i cap a on es poden dirigir. Us deixem amb algunes de les fotografies de l'esdeveniment.


25/03/2022

Els alumnes de 1r visiten el Parc de la Sèquia (InfoSèquia)

Aquest passat dijous, els alumnes de 1r de primària van visitar el parc de la Sèquia on van poder gaudir de la natura i van participar en una obra de teatre que explicava com es va construir la sèquia. Van finalitzar la sortida amb una visita a la granja escola al Mas Martorell.


23/03/2022

Casal d'estiu al Col·legi Closa (Kids & Us) - Summer Fun

La reunió informativa presencial al Col·legi Closa tindrà lloc el dia 7 d'abril a les 18:15h. 

 

Si vols més informació sobre els horaris, les activitats o com fer la inscripció, vine a veure’ns al centre Kids&Us Horta, envia’ns un correu electrònic a horta@kidsandus.es o truca’ns o envia’ns un whatsapp al 682.666.780.

 

Estarem encantats d’ajudar-te!


17/03/2022

Els alumnes de 2n visiten la Granja Natura a Navàs

El passat dijous, els alumnes de 3r de primària van visitar la Granja Natura, situada a Navàs, on van conèixer espècies d'àligues, emús, cervatells, insectes pal, tortugues, iguanes, camaleons entre d'altres animals. Van finalitzar la sortida amb una visita a la granja escola al Mas Martorell.

10/03/2022

Els alumnes de 3r visiten el Cim d'Àligues

El passat dijous, els alumnes de 3r de primària van visitar el Cim d'Àligues, situat a Sant Feliu de Codines, on van conèixer espècies d'àligues, voltors, aus nocturnes i altres rapinyaires. Van finalitzar la sortida amb una visita a la granja escola al Mas Martorell.


11/03/2022

Balls i acrosport al Carnestoltes 2021-2022 - Col·legi Closa

El passat divendres, vam celebrar la jornada del Carnestoltes al Col·legi, amb balls i acrosport, amb els cursos 5è i 6è de Primària respectivament. Podeu veure el vídeo de la jornada fent clic al botó següent.


08/03/2022

Jornada del Carnestoltes 2021-2022 - Col·legi Closa

El passat divendres, vam celebrar la jornada del Carnestoltes al Col·legi, amb molta gresca, moltes disfresses i molts balls. Podeu veure el vídeo de la jornada fent clic al botó següent.


07/03/2022

Els alumnes de 4t visiten el CRAM al Prat de Llobregat

El passat dijous, els alumnes de 4t de primària van visitar el CRAM, situat al costat de la platja del Prat de Llobregat, per conèixer com rescatar animals i cuidar-los per tal de preservar espècies marines. Van finalitzar la sortida amb una visita a la granja escola al Mas Martorell.


21/02/2022

Els alumnes de 6è visiten el Museu de Badalona

Aquest dijous, els alumnes de 6è de primària van visitar el Museu de Badalona, i més concretament les termes i la casa dels Dofins, per conèixer com s'organitzaven els romans. Van finalitzar la sortida amb una visita a la granja escola al Mas Martorell.

11/12/2021

Recollida solidària d'aliments. En col·laboració amb Caritas i el Rebost Solidari

Els alumnes de 4t d’ESO, com una part de la seva formació, i tota la comunitat que forma l’Escola Closa, participarem de forma activa en una recollida solidària d’aliments i productes de primera necessitat per a famílies del nostre entorn en risc de pobresa alimentària. Aquesta acció solidària es durà a terme juntament amb el Rebost Solidària (DISA) i Caritas. La recollida es realitzarà a la porta del Gimnàs Bushido de dilluns a divendres a les 9h, a les 15h i a les 18h


Us animem a col·laborar amb els més necessitats!


25/11/2021

Eleccions del Consell Escolar: tot un èxit!

Eleccions del Consell Escolar: tot un èxit! Agraïm a tothom la participació mostrada tant a les votacions com als candidats que s'han presentat i a totes les persones que han fet possibles aquestes eleccions.


Equip Directiu del Col·legi Closa


07/11/2021

Els alumnes de P4 de Babilàndia aprenen a través de matemàtiques manipulatives

Us deixem les fotografies dels alumnes de P4 de Babilàndia que treballen les matemàtiques a través de tallers manipulatius. La creativitat a l'hora d'intentar fomentar aprenentatges rics es basa en apropar aspectes abstractes amb maneres de fer concretes, palpables per ells mateixos. Continuem treballant!


11/11/2021

Els alumnes de 6è de Primària del Col·legi Closa visiten el museu episcopal i la catedral de Sant Pere de Vich

Us deixem les fotografies de la visita al museu Episcopal de Vic, on els alumnes de 6è de Primària del Col·legi Closa van escoltar les explicacions de les pintures i escultures del museu i on també, van visitar la catedral de Sant Pere de Vich i van pujar a la planta més alta del campanar. Finalment, van acabar la jornada al Mas Martorell on van poder gaudir i on s'ho van passar d'allò més bé.


04/10/2021

Els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Closa visiten Montserrat

Us deixem les fotografies de la visita a Montserrat, on els alumnes de 5è de Primària del Col·legi Closa van escoltar les explicacions de com es va formar Montserrat, qui treballa i viu allà i com funciona l'escolania entre d'altres fets. Finalment, van acabar la jornada al Mas Martorell on van veure gallines i la cabreta "Pepa".


28/10/2021

Els alumnes de 4t de Primària del Col·legi Closa visiten les mines de sal de Cardona

Us deixem les fotografies de la visita a les mines de sal de Cardona, on els alumnes de 4t de Primària del Col·legi Closa van escoltar les explicacions de com es treballava a la mina, com es forma i s'acumula la sal i van poder fins i tot tastar-la. Posteriorment van fer una visita a la granja del Mas Martorell.


21/10/2021

Els alumnes de 3r de Primària del Col·legi Closa monten en ruc

Us deixem les fotografies de la visita a Tiana, als rucs de la Serralada, on els alumnes de 3r de Primària del Col·legi Closa van muntar en ruc, van alimentar gallines i van netejar la granja. Finalment, van acabar la jornada al Mas Martorell on van veure gallines i la cabreta "Pepa".


15/10/2021

Entrega de titulacions de Cambridge al Col·legi Closa

Us deixem les fotografies de l'entrega dels certificats de Cambridge als alumnes del Col·legi Closa segons el seu nivell.


14/10/2021

Els alumnes de 2n de Primària visiten el Poble Espanyol

Us deixem les fotografies de la visita de 2n de Primària del Col·legi Closa al Poble Espanyol i a la Granja Escola. Han pintat paper de seda amb colors i han gaudit de la visita a la granja.


07/10/2021

Els alumnes de Babilàndia visiten la Granja Escola

Us deixem les fotografies de la visita de Babilàndia a la Granja Escola. Han conegut a la cabreta de la granja i els alumnes i les alumnes li han posat nom: PEPA!

 

Van gaudir molt de la sortida i els va agradar molt conèixer i veure els animalets. 

07/10/2021


05/10/2021

Els alumnes de 1r de Primària visiten el Castell de Balsareny

Aquesta setmana els #alumnes de 1r de Primària del Col•legi Closa han fet una sortida a un #castellmedieval i han conegut al Pau Bròquil. Els ha explicat la història del castell i han despertat amb moltes forçes a la princesa que vivia al castell. Han gaudit molt de la visita, han cantat i fins i tot, han tocat les campanes d'una ermita. A la tarda han visitat el Mas Martorell, on han pogut tocar #animalets de granja com unes gallines i una cabra. S'ho han passat d'allò més bé!! 🏰🐔


04/10/2021

La reunió d'exalumnes al Col·legi Closa prevista per al 08/10 NO es durà a terme (AJORNADA AL 2022)

El proper divendres dia 8 d'octubre hauria de tenir lloc la trobada anual d'exalumnes del Centre, però degut a la COVID 19, NO ES REALITZARÀ i quedarà ajornat al proper any 2022.


04/10/2021

Benvinguda tardor! 🍁

Els alumnes de P3 de Babilàndia han volgut donar una benvinguda a la tardor d'una manera artística i creativa, i han gaudit molt del procés. Quins i quines artistes! 🖌️🍁


01/10/2021

Tornen les excursions al Col·legi Closa. P5 visita la granja

Avui els alumnes de P4 i P5 han gaudit d'una visita al Mas Martorell, on han pogut veure gallines ponedores i a més, han pogut viure una experiencia d'apropament a la natura i als elements que la formen. S'ho han passat d'allò més bé! 🌲🌳🐔🐣🥚


10/09/2021

Primers dies de robòtica amb 3r de l'ESO al Col·legi Closa - Curs 2021 - 2022

Primers dies de robòtica amb 3r de l'ESO al Col•legi Closa. Treballem per a progressar en una era cada vegada més tecnològica i digital. Continuem treballant 🦾🤖🖱️


10/09/2021

Celebrem la Mercè 2021

Ja ha arribat la Mercè i els nostres alumnes i les nostres alumnes de Primària han estat dissenyant la seva manualitat per celebrar aquest dia tan assenyalat! Esperem que us hagin agradat! 🧑🏻‍🎨👩🏻‍🎨


10/09/2021

Tornem a les classes amb moltes ganes! Inici del curs 2021-2022

El dia 7 de setembre es van incorporar els primers alumnes al Col·legi Closa per tal de començar el nou curs. El proper dilluns dia 13 de setembre arribaran els alumnes restants i s'iniciaran les classes del curs 2021-2022 amb tots els alumnes. Us esperem a tots, ens veiem ben aviat!


23/06/2021

¡Al Col·legi Closa ens encanta el patinatge! Podeu veure el vídeo que us hem preparat per a tots vosaltres

Podeu veure el vídeo a continuació fent click al botó que diu "Veure vídeo". Esperem que us agradi, ja que els nostres i les nostres alumnes han posat molt esforç i tot va anar sobre rodes!

 


17/05/2021

10/06/2021

¡Kids&Us Horta comença el període de matriculació per al curs 2021/2022 al Gimnàs Bushido!

Els informem que el Gimnàs Bushido ha establert amb Kids&Us School of English un acord de col·laboració per tal d’oferir l’activitat d’anglès el proper curs 2021-2022 dins del centre.17/05/2021

Lego League: Col·legi Closa 2n Premi al Disseny del Robot!

Els alumnes del Col·legi Closa han obtingut el segon premi al disseny del Robot a la Lego League 2021! Felicitats a tots i totes pel premi obtingut al campionat que va tenir lloc aquest divendres i dissabte passats.15/03/2021

S'acosta el dia de la mare i els nostres alumnes tenen alguna sorpresa preparada !

S'apropa el dia de la Mare que serà el proper diumenge 2 de maig i els nostres alumnes han preparat diversos regals per a agraïr a les mares tot el que fan per nosaltres. Han dedicat molt esforç i estem segurs que us agradaran moltíssim! Esperem que gaudiu molt del vostre dia, mares!15/03/2021

S'acosta -Sant Jordi 2021- i els nostres alumnes no s'ho volen perdre !

S'apropa Sant Jordi i els nostres alumnes s'han volgut involucrar en aquesta festivitat amb diferents manualitats que podreu veure el proper divendres dia 23 d'abril que serà quan les duguin a casa. Com és costum en aquest dia tant assenyalat, no us oblideu de comprar una rosa per a les princeses i/o un llibre per als prínceps!15/03/2021

Preinscripcions per al curs 2021-2022

Ja hem iniciat les preinscripcions per al curs 2021/2022 i enguany seran del 15 fins al 24 de març per als alumnes d'Educació Infantil, Primària i Secundària.

 

I si vols, et podem ajudar a tramitar la preinscripció des d'aquí l'escola!

 


10/02/2021

Celebració del Carnestoltes al Col·legi Closa!

Tant els nostres alumnes com els mestres han celebrant la setmana del Carnestoltes, i per aquesta raó, han seguit les directius que com a escola s'han proposat per a tots:


Dilluns: AMB UN CAP DIVERTIT!

Dimarts: AMB ROBA DELS PARES!

Dimecres: D'UN SOL COLOR!

Dijous: AMB UN MITJÓ DE CADA COLOR I UNA SABATA DIFERENT A CADA PEU!

Divendres: AMB LA NOSTRA DISFRESSA!


Us deixem a continuació l'enllaç tant al vídeo de la festa de Carnestoltes com al vídeo del concurs de ball i acrosport de 5è i 6è.22/12/2020

Un Nadal diferent al Col·legi Closa!

Aquest any ha estat un any diferent per a tots nosaltres, un Nadal on han mancat moltes coses que el Nadal ens ha fet sempre gaudir. 

Però això sí, els nostres alumnes ens han volgut preparar unes nadales per intentar que la màgia del Nadal continuï en tots nosaltres.


A l'Instagram i al Facebook de l'escola podeu veure fragments del que han estat les Nadales d'aquest any.


21/10/2020

Seguiment de les activitats dels nostres alumnes

Avui, com a notícia destacada us volem comunicar que estem actualitzant regularment les nostres xarxes socials i pujant fotografies d'activitats que els nostres alumnes a diferents cursos estan realitzant. Vivim a l'era digital i hem d'aprofitar aquesta oportunitat!

 

És una bona manera de seguir el que es produeix a les aules i a nosaltres ens complau compartir aquestes imatges amb tots i totes vosaltres.

 


07/10/2020

Dia dels exalumnes ajornat a l'any vinent

Des del Col·legi Closa us informem que, el dia de l’exalumne previst per aquest proper divendres 9 d’octubre 2020, queda ajornat fins el curs vinent que serà el 8 d’octubre 2021.
09/09/2020

Ja som a les xarxes socials!

Volem informar-vos que hem creat Instagram i Facebook de l'escola, dues xarxes on anirem penjant fotografies de les activitats que els alumnes vagin realitzant al llarg del curs. Animeu-vos a seguir les nostres notícies. Us hi esperem, famílies! 

 


03/09/2020

Celebrem la Merçè 2020 al Col·legi Closa

L'escola continua com cada any celebrant la Mercè, tot i que aquest any, d'una altra manera. Tot i les adversitats, els nostres alumnes no ens deixen de sorprendre i aquí us deixem els vídeos de les manualitats que han estat treballant per aquest dia tan especial.

 


15/06/2020

Segon premi al Projecte Innovació a la First Lego League 2020

Els alumnes del Col·legi Closa reben el segon premi al Projecte d'Innovació a la First Lego League 2020.

 

 


23/04/2020

Sant Jordi 2020

Aquest any hem celebrat un Sant Jordi diferent....


17/04/2020

Desinfecció de les instal·lacions

Hem desinfectat totes les instal·lacions del Centre a través d'una empresa especialitzada inscrita en el ROESP: 0281 CAT-SB 5296CAT-LgB


20/04/2020

Jo em quedo a casa

Els alumnes de Secundària i Batxillerat ens fan arribar aquest missatge....

ENS QUEDEM A CASA!


11/03/2020

Departament de Salut. Tancament 

Com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, a partir de demà tots els centres educatius del país tancarán.


20/12/2020

Carnestoltes 2020

Un any més, arriba Carnestoltes al Col·legi Closa i ho celebrem amb les diferesses més originals i més divertides que ens han preparat els nostres alumnes.